Handverzorging = manicure zowel voor mannen en vrouwen.

Onze handen gebruiken we het meest, maar vaak verzorgen we ze niet goed. Zeker in de herfst en winter als het weer guur wordt, worden ze droog en voelen ruw aan.

Ik kan er voor zorgen dat je handen weer lekker zacht aanvoelen door ze te verwennen met een heerlijke manicure behandeling, bij mannen en vrouwen.

Wat houdt een manicure behandeling in?

Dat is afhankelijk van hoe uitgebreid je het wil. De basis is het netjes vijlen van de nagels (allemaal zelfde vorm en even lang) en het verzorgen van de nagelriemen (voorzichtig losmaken van de nagelplaat en velletjes weghalen). Daarnaast wordt er een ontspannende handmassage met een verzorgende crème gegeven.

Wil je net wat meer, dan kan je er voor kiezen om een handscrub voorafgaand aan de massage te nemen. Dit verwijderd dode huidcellen en zorgt meteen al voor een zachter gevoel. De crème die daarna voor de massage gebruikt wordt kan ook beter worden opgenomen door de huid.

Wil je een hele uitgebreide behandeling en de zekerheid dat je een paar dagen zachte handen hebt, neem dan ook een paraffine. Paraffine is een soort "kaarsvet" die warm gemaakt wordt en daardoor vloeibaar is. Hierin dompel je je handen, die daarna in wanten gedaan worden. Dit blijft vervolgens 10 minuten zitten. Door de warmte van de paraffine gaan de poriën van de huid openstaan en worden de verzorgende bestanddelen van de verzorgende crème nog beter opgenomen, ook mannen handen kunnen hiervan genieten.

Ook is het mogelijk om je nagels extra te laten verstevigen door middel van een dun laagje nagellak, zogenaamde gellak. Dit is ideaal om de nagels iets langer te laten groeien, ipv dat de nagels weer afbreken door stoten of inscheuren, omdat de nagels heel dun zijn.

Deze gellak kan transparant (als blanke nagellak) of in verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om er een mooie French Manicure mee te maken. Dat is een wit (of als je wil een gekleurd) randje aan de top van de nagel en de rest naturel/ transparant. De houdbaarheid is min 2 weken.

Het laagje gellak is semi-permanent. Dat houdt in dat het 2 tot 3 weken (afhankelijk van de dagelijkse verzorging) blijft zitten op de nagel, waarna het er of afgehaald wordt ( met aceton of met een frees, zonder schade aan de natuurlijke nagel, mits goed gedaan) of bijgewerkt zodat het er weer als nieuw uitziet en weer een paar weken meegaat.

Handverzorging prijzen :

-Klassieke verzorging                                                                   20€

-Luxe verzorging met scrub en paraffinebad                          39€

-Nagels lakken                                                                              22€

-Scrub met paraffinebad                                                           22€

MOOIE NAGELS VOOR NAGELBIJTERS

Dat kan, je zal je hierbij veel zekerder voelen en het schaamte gevoel verdwijnt hier ook bij.

gebroken nagels, ingescheurde nagels, gespleten nagels, afgeknauwde nagels enz..... Kunnen allemaal een stukje verlengt en versterk worden. Door de kunstnagel kan de natuurlijke nagel groeien zonder dat er kloven ontstaan die er af gebeten kunnen worden. Door Kunstnagels aan te brengen bij een nagelbijter word het nagelbed beschermd. Door dat het anders aanvoelt met met kunstnagels, heeft de nagelbijter minder behoefte om nagels te bijten of te pulken.

Mannelijke nagelbijters

Ook voor de voor de mannen die nagelbijten zijn kunstnagels een perfecte oplossing.

Men hoeft helemaal niet te zien dat u kunstnagels draagt, de de kunstnagels worden na afloop niet gepolijst of gelakt zodat ze niet zullen glanzen. De nagels zien er dan natuurlijk en onopvallend uit.